Vi söker Områdeschef

SGS Studentbostäder är en icke vinstdrivande stiftelse som äger, förvaltar och hyr ut studentbostäder till Göteborgs högskolestudenter. Stadens studenter är viktiga för Göteborgsregionens utveckling och vi tar ett stort ansvar för att vara med och lösa studentbostadsbristen. Trygghet, Engagemang och Nytänkande är vår värdegrund. Med vår vision HEM FÖR BÄTTRE STUDIETID vill vi ge våra kunder så goda boendeförutsättningar som möjligt. Nu söker vi dig som vill vara med och dela vår vision.

Relationsskapande och kommunikativ ledarroll

I rollen som områdeschef har du framför allt ledaransvar för cirka 20 medarbetare som består av förvaltare, kundansvariga, koordinator, projektassistent samt fastighetsskötare. Din roll innebär att engagera, motivera och coacha dina medarbetare i deras arbete. För att nå bästa resultat i rollen som områdeschef krävs att du är en stark och trygg ledare och att ditt ledarskap genomsyras av våra värderingar. För dig är det självklart att vara närvarande, skapa delaktighet och bygga god kultur. Rollen har också ett resultatansvar för kundcenter Olofshöjd och Utlanda och dess respektive fastigheter.

Områdeschefens övergripande mål är att skapa förutsättningar för medarbetarna att utföra sitt arbete på ett sådant sätt att det bidrar till stiftelsens strategiska mål. Utöver de medarbetare du själv leder är dina närmsta kollegor de två övriga områdescheferna som du har ett nära samarbete med. Tjänsten är placerad på kundcenter Olofshöjd och Utlanda i Johanneberg och du rapporterar till förvaltningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och som haft mångårigt ledaransvar i tidigare roller, gärna med en formell ledarskapsutbildning eller motsvarande. För att ha bästa förutsättningar att lyckas i denna roll tror vi att du är en ledare som är tydlig i din kommunikation samt att du är strukturerad och handlingskraftig och har lätt för att arbeta utifrån både ett operativt och strategiskt perspektiv.

Då vi arbetar i en miljö med studenter från hela världen är du obehindrad i det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Har du dessutom kunskaper inom fastighetsekonomi är det ett stort plus. Eftersom vårt arbete på SGS Studentbostäder genomsyras, i både stort och smått, av trygghet, engagemang och nytänkande, vill vi att du också är med och bidrar till detta.

För att trivas i rollen är du noggrann, ansvarsfull och engagerad. Du löser uppgifter på ett strukturerat sätt. Du ser inte utmaningar som ett hinder utan vill hitta lösningar och testar dig gärna fram. Du är tydlig i din kommunikation, har ett professionellt bemötande och agerar utefter SGS värdegrund. Som person är det viktigt att du är social, har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och är bra på att skapa goda relationer med kundnöjdhet i fokus.

Om verksamheten

Tillgången på bra belägna studentbostäder har visat sig utgöra en viktig faktor för att stärka kunskapsstaden Göteborg. Stadens studenter är viktiga för Göteborgsregionens utveckling och SGS Studentbostäder har ett stort ansvar för att vara med och lösa studentbostadsbristen.

På SGS Studentbostäder får du arbeta i en organisation med korta beslutsvägar där det finns möjlighet att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av en kultur som är öppen, trygg och inkluderande. Du får också möjlighet att jobba i en stiftelse som har som ambition att vara nytänkande oavsett om det gäller våra studenter, medarbetare, våra pengar eller fastigheter. Att vi är en stiftelse som inte primärt är vinstdrivande och att all vår avkastning återinvesteras i stiftelsen för studenternas bästa, tror vi att du också ser som ett stort plus.

Vi har idag 80 anställda med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Vi är måna om våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Våra kärnvärden, Trygghet, Engagemang och Nytänkande, ligger till grund för allt som vi utför inom vår verksamhet. Resultatet av detta visar sig i vårt fina kundnöjdhetsindex som vi är glada och stolta över.

Tillsammans med oss är du med och bidrar till att skapa hem för bättre studietid och att ge våra medarbetarbetare förutsättningar att förvalta hållbara och trygga boendemiljöer Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta förvaltningschef Neshat Alizadeh på 031-3336322 eller HR-chef Karina Nilsson på 031-3336372. Vi ser fram emot din Ansökan. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 19 oktober.