Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kokvrå, omöblerat 191 23-25 5046
Två rum och kokvrå, två rum och kök, omöblerat 62 35-60 6342-8272
Tre rum och kök 74 52-61 8124-8800

Detaljer

  • Cykelparkering
  • Internet
  • Hiss

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Sven Brolids väg i Sandarna

Stadsdelen Sandarna ligger 4 km sydväst om Göteborgs centrum, i direkt anslutning till populära Majorna. På bara några minuters promenad når du Mariaplan. Där finner du flertalet restauranger med inbjudande uteserveringar, charmiga småbutiker och mataffär.

Du har hållplatsen Sandarna alldeles intill huset och därifrån tar spårvagnen dig in till Järntorget på under en kvart. Åker du åt andra hållet når du snabbt havet och vackra Saltholmen.

Rökfritt hus
Många människor önskar av olika anledningar bo i en rökfri miljö. För att tillgodose dessa människors behov och i detta avseende skapa en bra boendemiljö råder rökförbud inom fastigheten Sven Brolids väg. Rökförbud gäller i lägenheterna och i de gemensamma utrymmen. Rökning får inte heller i övrigt ske i den husnära utemiljön. Hyresgästen förbinder sig att efterleva gällande rökförbud samt tillse att även de personer hyresgästen ansvarar för efterlever gällande rök förbud. 

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Internet
SGSNET bredband ingår i hyran.

Information om din Internetanslutning (hur man registrerar och konfigurerar) hittar du under Internet /Guider. Tänk på att när du registrerar dig så är det kundnumret som står på ditt hyresavtal du skall använda.

Inventarier
Följande fasta inventarier ingår i bostaden: väggbeslag för gardinfäste och hatthylla.

Förråd
Lägenhetsförråd i husen. Förråd utanför lägenhet är märkt med ditt lägenhetsnummer.

Cykelförvaring
Cykelförvaring finnspå Sven Brolids väg 1, 9 och 13.

Tvättstugor
För att boka tvättid loggar du in på Mina sidor eller använder dig av appen SGS Mitt hem. Det finns även en elektronisk tvättbokningstavla för alla tvättstugor. Med hjälp av din elektroniska nyckelbricka kan du boka vilken tvättstuga du önskar använda dig av.

Postfack
Postfack finns i entréplan.

Soprum
Soprum/återvinningsrum finns på Sven Brolids väg 3, 11 och 15.

TV
Tele 2 är ansvarig för kabel-TV, tel 90 222.

Preliminärdebiterad el och varmvatten
El samt vattenabonnemang hanteras av SGS och läggs på hyran vilket innebär att hyresgäster inte behöver teckna något elavtal. En preliminär elkostnad och varmvattenkostnad tillkommer till en början på hyran. Debitering sker med en schablonkostnad  de två första månaderna och därefter enligt faktisk förbrukning. För att se schablonkostnad klicka på länken nedan.

El- och varmvattenpriser