Lindholmsallén

Lindholmsallén 39

Hustyp

Tegelhus i sju våningar med terrasser på översta planet. Byggt 2008.

Lindholmsallén

På Lindholmen sjuder det av liv. Här vid Göta älvs strand ligger Lindholmen Science Park med gymnasier, universitet, högskola och c:a 170 spännande företag. Hit kommer varje dag c:a 15 000 personer. Gymnasister blandas med högskolestuderande och yrkesarbetande i en härlig miljö.
Här finns gott om restauranger och caféer. Man kan promenera på kajstråket och titta på båttrafiken. Med färjan tar man sig till Järntorget och Haga (Stenpiren) på bara några minuter. Med stombussen når man city på 6-8 minuter.

Vårt hus har en rustik karaktär som stämmer bra överens med området och dess historia som en del i ett gammalt varvsområde. I huset finns det tre restauranger.

I området kring Lindholmsallén förekommer flera byggnationer. Bland annat skapas Karlastaden som består av flera byggnader kring en skyskrapa nordost om fastigheten på adressen Karlavagnsgatan 7-16. Byggandet av Karlastaden påverkar boende på Lindholmsallén och kommer att fortsätta göra det då det kommer att vara en byggplats i många år framöver. För mer information, besök www.karlastaden.se eller kontakta Kundcenter Utlanda på 031-333 64 20.

Särskild information

I området kring Lindholmsallén förekommer flera byggnationer. Bland annat skapas Karlastaden som består av flera byggnader kring en skyskrapa nordost om fastigheten på adressen Karlavagnsgatan 7-16. Byggandet av Karlastaden påverkar boende på Lindholmsallén och kommer att fortsätta göra det då det kommer att vara en byggplats i många år framöver. För mer information, besök www.karlastaden.se eller kontakta Kundcenter Utlanda på 031-333 64 20.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kokvrå, omöblerat 210 27 - 34 4726 - 5532 c:a 30 månader
Två rum och kokvrå, omöblerat 77 39 - 49 6144 - 7167 c:a 36 månader
Tre rum och kök, omöblerat 100 55 - 67 8317 - 9196 c:a 36 månader

Detaljer

  • Garage
  • Cykelparkering
  • Gym
  • Biljardhall
  • Internet
  • Hiss

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Lindholmsallén!

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Internet
SGSNET bredband ingår i hyran.
Information om din Internetanslutning (hur man registrerar och konfigurerar) hittar du under Internet /Guider. Tänk på att när du registrerar dig så är det kundnumret som står på ditt hyresavtal du skall använda.

Förråd
Lägenhetsförråd finns i källaren.

Gemensamhetslokaler
2 st grupprum, ligger på bottenvåningen, bokas via Mina Sidor och öppnas med nyckelbricka.
1 st biljardrum, ligger på bottenvåningen, uppgång 25, bokas via Mina Sidor och öppnas med nyckelbricka.
1 st studierum, uppgång 25, vån 7, bokas via Mina Sidor och öppnas med nyckelbricka
1 st gym, uppgång 29, ingång från innegården, öppnas med nyckelbricka.

Alla gemensamma utrymmen är stängda under natten.

Man får grilla med elgrill på balkongen så länge det inte stör grannar.

Centraldammsugare
Huset är utrustat med centraldammsugare.

Tvättstugor
På Lindholmsallén finns det 14 tvättstugor, två på var våning 1-7. Tvättid bokas med den elektroniska brickan via bokningstavlan som finns i entrén eller via Internet.

Diskmaskin
Ingår inte i lägenheten. Man får ha en bänkdiskmaskin men du måste själv låta en fackman att installera den och återställa allt tills sitt ursprungliga skick när du ska flytta ut. Alla blandare i huset är anpassade för installation av bänkdiskmaskin.

Vi rekommenderar även att du kontaktar ditt försäkringsbolag innan för godkännande då det är du som kommer stå för alla kostnader vid en eventuell vattenläcka. 

Bil
P-platser finns att hyra i garage under huset. Kontakta SGS Bostadsförmedling, 031-333 63 00 eller bf@sgs.se

Det finns ingen gästparkering. På SGS mark är det okej att vid behov ställa bilen nära entrén vid i- och urlastning. Dock är det inte tillåtet att parkera bilen. 

TV
Telenor är ansvarig för kabel-TV, tel 020-22 22 22. www.telenor.se.
Kabel-tv ingår med ett analogt basutbud om 15 kanaler. Kopplas via vanligt antennuttag

Elkostnad/preliminärdebiterad el
El hanteras av SGS och läggs på hyran vilket innebär att hyresgäster inte behöver teckna något elavtal. Debitering sker med en schablonkostnad  de två första månaderna och därefter enligt faktisk förbrukning. För att se schablonkostnad klicka på länken nedan.

El- och varmvattenpriser