Sandarna

 

Sandarna

Sandarna är grannstadsdel med Kungsladugård. Stadsdelen byggdes på 30- och 40-talet. Ta spårvagnen till havet, 12 min från Sandarna till Saltholmen. Restauranger och småbutiker runt Mariaplan i Kungsladugård.

 

Hustyp

Fyravånings funkishus. Ombyggda 1985.Många av husen är byggda under 60- och 70-talet vilket innebär att skicket i lägenheterna kan variera.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kök möblerat 8 37 - 48 4428 - 5463 c:a 46 månader
Två rum och kök, möblerat 3 44 - 46 4970 - 5725 c:a 48 månader

Kontakta oss

På SGS Kundservice möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden.

Adress

Kaserntorget 11
411 18 Göteborg

Telefon

031-333 63 00

Besöks- och telefontid

Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

E-post

kundservice@sgs.se

Ovanstående e-postadress används för allmänna frågor. Vill du göra en felanmälan? Logga in på Mina sidor.

 

Inflyttningsinformation

SGS Studentbostäder äger inte dessa lägenheter utan hyr dem av en annan fastighetsägare. Det innebär att du kommer att bo i ett hus med ickestudenter.

I hyresförhållandet mellan SGS och fastighetsägaren ansvarar SGS inte för reparationer eller underhåll i husen och i lägenheterna. SGS förmedlar i stället felanmälningar vidare till berörd fastighetsägare vilket kan medföra längre handläggningstider än om du bott i en av SGS ägd lägenhet.

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i din bostad så kan du göra en felanmälan via Mina sidor. Du kan även kontakta Bostads AB Poseidon eller SGS Kundservice. 

Din husvärd

Bostads AB Poseidon
Donsögatan 14

Boende på Orustgatan, Brännögatan, Jordhyttegatan och Donsögatan, Öckerögatan (jämna nr)  ringer 031-332 12 37

Boende på Orustgatan, Brännögatan, Jordhyttegatan och Donsögatan, Öckerögatan (udda nr) ringer 031-332 12 38

De flesta fel åtgärdas av Bostads AB Poseidon. Husvärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på kontoret. Nyckeln återlämnas i lägenhetens brevinkast efter åtgärd.

 

Elektricitet

El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.
Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan bostaden vara strömlös när du flyttar in.

 

Tvättstuga

Tvättstugan finns i källaren.

 

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd. Det finns i källarplanet och ska vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Kontrollera att ditt källarförråd är tömt av föregående hyresgäst och lås det sedan med ett hänglås även om du inte har tänkt att använda det.

 

Möbler

Inventarielista

 

TV/Internet/Telefoni

Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via en mediabox i din lägenhet får du tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se

 

Biltrafik och bomnyckel

Gårdarna är oftast avspärrade för biltrafik med bommar. Bomnyckel kan lånas hos Poseidons husvärd.

I samband med flytt så kan du tillfälligt stå där det är parkeringsförbud under det att du fyller eller tömmer flyttbilen men tänk på att du då måste vara vid bilen hela tiden och inte kan lämna den för att ta en paus. Du får inte parkera flyttbilen på gångbana, eller hindra in- och utfart.

 

Parkering

Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns på gatan. Önskar du hyra p-plats kontakta Bostads AB Poseidon, tel 031-332 10 00