Grevegårdsvägen

Grevegårdsvägen 110

Viktig information till dig som funderar på att söka lägenhet här!

SGS Studentbostäder äger inte dessa lägenheter utan hyr dem av en annan fastighetsägare. Vi hyr i vår tur ut dessa till studenter. Det innebär att du som hyresgäst kommer att bo i hus även bland icke-studenter. 

I hyresförhållandet mellan SGS och fastighetsägaren ansvarar SGS inte för reparationer eller underhåll i husen och i lägenheterna. SGS förmedlar i stället felanmälningar vidare till berörd fastighetsägare vilket kan medföra längre handledningstider än om du bott i en av SGS ägd lägenhet.

Många av husen är byggda under 60- och 70-talet vilket innebär att skicket i lägenheterna kan variera.

Det är av yttersta vikt att du kollar på lägenheten innan du tackar ja.

Hustyp

Fyravåningshus byggt på 60-talet.
Totalrenoverat 1992-1995.

Grevegårdsvägen i Tynnered

I Tynnered på Grevegårdsvägen bor du nära hav och bad, med goda kommunikationer till centrum. Närbutiker finns på Opaltorget. Till Frölunda torg köpcentrum är det c:a 1 km. Ta en cykeltur till Näsets badplats, c:a 3 km.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum ock kokvrå, möblerat 34 25 - 38 3450 - 3952 c:a 20 månader

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Grevegårdsvägen!

På Grevegårdsvägen hyr SGS in 34 bostäder från Familjebostäder.

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i din bostad så kan du göra en felanmälan via kontaktformuläret på Mina sidor, Du kan även ringa till Familjebostäders kundtjänst eller ditt Kundcenter.

Din bovärd
Familjebostäder
Grevegårdsvägen 194
Tel: 031-731 67 00

Öppettider:måndag-fredag 08:00-09:00

De flesta fel åtgärdas av Familjebostäder. Bovärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på kontoret. Nyckeln återlämnas i lägenhetens brevinkast efter åtgärd.

Elektricitet
El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.
Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan kan bostaden vara strömlös när du flyttar in.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd. Det finns på bottenvåningen och skall vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Vi ber dig kontrollera att ditt förråd är tömt av föregående hyresgäst och sedan låsa det med ett hänglås även om du inte har tänkt att använda det.

Möbler
Inventarielista

TV/Internet/Telefoni
Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se

Biltrafik och bomnyckel
Gårdarna är avspärrade för biltrafik med bommar. Bomnyckel finns att låna hos Familjebostäder på Grevegårdsvägen 194.

I samband med flytt så kan du tillfälligt stå där det är parkeringsförbud under det att du fyller eller tömmer flyttbilen men tänk på att du då måste vara vid bilen hela tiden och inte kan lämna den för att ta en paus. Du får inte parkera flyttbilen på gångbana, eller hindra in- och utfart.

Parkering
Önskar du hyra p-plats kontakta Familjebostäder.
Telefon: 031-731 67 00 (Måndag-fredag 08.00-16.00)
E-post: familjebostader@familjebostader.se