Lundby

Västra Andersgårdsgatan

 

Västra Andersgårdsgatan i Lundby

Västra Andersgårdsgatan är ett av våra bostadsalternativ på Hisingen. Till Lindholmens utbildningscentrum är det promenadavstånd.

 

Hustyp

Trevånings trähus. Många av husen är byggda under 60- och 70-talet vilket innebär att skicket i lägenheterna kan variera.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Två rum och kök, möblerat 13 43.5 - 46.5 4341 - 4866 c:a 48 månader

Kontakta oss

På SGS Kundservice möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden.

Adress

Kaserntorget 11
411 18 Göteborg

Telefon

031-333 63 00

Besöks- och telefontid

Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

E-post

kundservice@sgs.se

Ovanstående e-postadress används för allmänna frågor. Vill du göra en felanmälan? Logga in på Mina sidor.

 

Inflyttningsinformation

SGS Studentbostäder äger inte dessa lägenheter utan hyr dem av en annan fastighetsägare. Vi hyr i vår tur ut dessa till studenter. Det innebär att du som hyresgäst kommer att bo i hus även bland icke-studenter.

I hyresförhållandet mellan SGS och fastighetsägaren ansvarar SGS inte för reparationer eller underhåll i husen och i lägenheterna. SGS förmedlar i stället felanmälningar vidare till berörd fastighetsägare vilket kan medföra längre handledningstider än om du bott i en av SGS ägd lägenhet.

 

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i din bostad gör du en felanmälan via Mina sidor. Du kan också kontakta Bostadsbolaget eller SGS Kundservice.

Din kvartersvärd

Bostadsbolaget
Gropegårdsgatan 1
tel: 031-731 59 58
Besökstid: måndag-fredag 08.00 - 09.00, måndagar även 16.00 - 18.00

 

Elektricitet

El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.

Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan bostaden vara strömlös när du flyttar in.

 

Lägenhetsdörren

I varje lägenhetsdörr, högst upp till höger, finns det en nyckelbehållare. Den är till för att du skall kunna lämna en lägenhetsnyckel till fastighetsskötaren så att denne kan komma in i lägenheten om du inte är hemma. Det är endast fastighetsskötaren som har nyckel till detta fack och den kommer endast att användas när felanmälningar skall åtgärdas.  

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns i källarplanet och ska vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Kontrollera att ditt källarförråd är tömt av föregående hyresgäst och lås det sedan med ett hänglås även om du inte har tänkt använda det.

 

Möbler

Inventarielista

 

Tvättstuga

Tvättstugan till hyresgäster som bor på Västra Andersgårdsgatan 9 A - D finns på Inlandsgatan 36 (fristående tvättstuga). För hyresgäster som bor på Västra Andersgårdsgatan 13  -15 A - D finns tvättstugan på Västra Andersgårdsgatan 12 (fristående tvättstuga). Boka tid med Ditt bokningslås och följ de instruktioner som gäller. Tvättiderna är mellan 07.00 - 22.00. Du måste vara klar med tvätten klockan 22.00 för då bryts strömmen.

 

TV/Internet/Telefoni

Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se

 

Parkering

Avgiftsbelagd parkering på gatan. Önskar du hyra parkeringsplats kontaktar du Bostadsbolaget tfn: 031-731 51 90.