Lundby

Västra Andersgårdsgatan

Viktig information till dig som funderar på att söka lägenhet här!

SGS Studentbostäder äger inte dessa lägenheter utan hyr dem av en annan fastighetsägare. Vi hyr i vår tur ut dessa till studenter. Det innebär att du som hyresgäst kommer att bo i hus även bland icke-studenter. 

I hyresförhållandet mellan SGS och fastighetsägaren ansvarar SGS inte för reparationer eller underhåll i husen och i lägenheterna. SGS förmedlar i stället felanmälningar vidare till berörd fastighetsägare vilket kan medföra längre handledningstider än om du bott i en av SGS ägd lägenhet.

Många av husen är byggda under 60- och 70-talet vilket innebär att skicket i lägenheterna kan variera.

Det är av yttersta vikt att du kollar på lägenheten innan du tackar ja.

Hustyp

Trevånings trähus.

Västra Andersgårdsgatan i Lundby

Västra Andersgårdsgatan är ett av våra bostadsalternativ på Hisingen. Till Lindholmens utbildningscentrum är det promenadavstånd.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Två rum och kök, möblerat 13 43.5 - 46.5 4341 - 4866 c:a 48 månader

Kundcenter

På Kundcenter Utlanda  möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med  det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Utlandagatan 24
412 80 GÖTEBORG

Telefon 031-333 64 20

Besöks- och telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

 

Inflyttningsinformation

Välkommen till Lundby!

I Lundby hyr SGS in 13 bostäder från Bostadsbolaget.

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i din bostad gör du en felanmälan via vår hemsida www.sgsstudentbostader.se. Du kan också ringa antingen direkt till Bostadsbolagets kvartersvärd eller till ditt Kundcenter.

Din kvartersvärd
Bostadsbolaget, Gropegårdsgatan 1, tel: 031-731 59 58
Besökstid: måndag-fredag 08.00-09.00, måndagar även 16.00-18.00

Elektricitet
El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.

Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan bostaden vara strömlös när du flyttar in.

Lägenhetsdörren
I varje lägenhetsdörr, högst upp till höger, finns det en nyckelbehållare. Den är till för att du skall kunna lämna en lägenhetsnyckel till fastighetsskötaren så att denne kan komma in i lägenheten om du inte är hemma. Det är endast fastighetsskötaren som har nyckel till detta fack och den kommer endast att användas när felanmälningar skall åtgärdas.  

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns i källarplanet och ska vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Kontrollera att ditt källarförråd är tömt av föregående hyresgäst och lås det sedan med ett hänglås även om du inte har tänkt använda det.

Möbler
Inventarielista

Tvättstuga
Tvättstugan till hyresgäster som bor på Västra Andersgårdsgatan 9 A-D finns på Inlandsgatan 36 (fristående tvättstuga). För hyresgäster som bor på Västra Andersgårdsgatan 13-15 A-D finns tvättstugan på Västra Andersgårdsgatan 12 (fristående tvättstuga). Boka tid med Ditt bokningslås och följ de instruktioner som gäller. Tvättiderna är mellan 07.00-22.00. Du måste vara klar med tvätten till 22.00, för då bryts strömmen.

TV/Internet/Telefoni
Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se

Bil
Avgiftsbelagd parkering på gatan. Önskar du hyra parkeringsplats kontaktar du Bostadsbolaget tfn: 031-731 51 90.