Norra Ågatan

Norra Ågatan 1

 

Hustyp

7-vånings tegelhus, byggt 2004.

 

Norra Ågatan

För dig som vill bo centralt i gröna omgivningar har Norra Ågatan ett drömläge mellan Stampgatan och Gullbergsån. Kvarteret är en viktig del av Göteborgs historia. Under många år var detta navet för Göteborgs Spårvägar.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum och kokvrå, omöblerat 70 27 - 29 4737 - 4880 c:a 38 månader
Ett rum och kök, omöblerat 8 29 5457 c:a 48 månader

Detaljer

  • Cykelparkering
  • Bastu
  • Internet
  • Handikappanpassad

Kundcenter

På Kundcenter Johanneberg möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden och våra fastighetsskötare/fastighetsansvariga som fixar med det mesta i din bostad och fastigheten du bor i.

Adress
Richertsgatan 2
412 81 GÖTEBORG

Telefon: 031-333 64 40

Besökstid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

Telefontid
Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

E-post

Kundcenter Johanneberg

Ovanstående e-postadress används för allmänna frågor. Vill du göra en felanmälan? Logga in på Mina sidor, Boende, och välj Skapa felanmälan.

Inflyttningsinformation

På Norra Ågatan hyr SGS in 78 bostäder från Bostads AB Poseidon.

 

Kontakt

Kontaktformulär (om du behöver kontakta oss i något ärende) hittar du när du har loggat in på Mina sidor.

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i ditt hem kan du göra en felanmälan via kontaktformuläret på Mina sidor eller kontakta husvärden vid Bostad AB Poseidon. Du kan också alltid kontakta ditt Kundcenter.

De flesta fel åtgärdas av Bostads AB Poseidon. Husvärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på husvärdskontoret. Nyckeln återlämnas i lägenhetens brevinkast efter åtgärd.

Din fastighetsskötare
Bostads AB Poseidon, Norra Ågatan 5
Telefon: 031- 332 12 80

 

Internet

SGSNET bredband ingår i hyran. I lägenheten finns det också möjlighet att ansluta sig till Framtidens Bredband. Information om din Internetanslutning (hur man registrerar och konfigurerar) hittar du under Internet/Guider. Tänk på att när du registrerar dig så är det kundnumret som står på ditt hyresavtal du skall använda.

 

Elektricitet

El ingår inte i hyran. El anmäler du vid inflyttning till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.

Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan det vara strömlöst i bostaden när du flyttar in.

 

Förråd

Det finns ett förråd i källaren till varje lägenhet. Källarförråd finns i uppgång 1 och är märkt med ditt lägenhetsnummer.

Förråd 227 finns vid cykelrum i uppgång 5-6. Gå ner till garaget och in i dörren märkt uppgång 5-6 och sedan första till höger. 

 

Bastu

Bastu finns i huset och bokas via Aptus.

 

Cykelrum

Gå ner till garaget och gå igenom dörren märkt 5a 5b, cykelförråden är märkta.

 

Termostatventilerna

Termostatventilerna på värmeelementen har till uppgift att hålla en jämn rumstemperatur. De är inställda så att de i fullt öppet läge (siffran 5) skall ge en rumstemperatur på ca 20 grader.
Placera inte tjocka gardiner eller möbler framför termostaten, eftersom luftcirkulationen kring temperaturkännaren måste vara god för att ventilen ska fungera bra. Meddela omedelbart läckage från ventiler eller värmeelement till ditt Kundcenter.

 

Hushållsavfall/återvinning

Sopsug på entréplanet för komposterbart och restavfall. Återvinningsplats finns på Norra Ågatan 5.

 

Tvättstugor


Det finns tvättstuga på entréplanet samt två tvättstugor på våning 6. Dessa kan bokas med hjälp av Aptus nyckelbrickan på tvättbokningstavlan i entrén. Dessutom finns det tillgång till en ”jourtvätt” på entréplanet. Denna tvättmaskin är inte bokningsbar. 

 

TV

Tele 2 är ansvarig för kabel-TV, tel 90 222.